Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
HighCamp
#52956 08/05/2005 12:56 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 5
nannes Offline OP
Fersking
OP Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 5

Kan noen hjelpe meg med program til HighCampen? Kommer ikke inn på linken, øverst på Fri Flyt siden! Ros til Fri Flyt for et supert bra blad:-)


Klipp og lim
nannes #52957 08/05/2005 1:00 PM
Registrert: Jan 2015
Innlegg: 220
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: Jan 2015
Innlegg: 220

Årets hyggeligste toppturhelg nærmer seg. Det er mye snø rundt Turtagrø og hotellet er nesten fullbooket i HighCamp-helgen. Nå er flere av kurstilbudene og foredragsholderne klare.

Fredag 13.mai inviterer Fri Flyt for femte år på rad til HighCamp. Nærmere 200 personer har allerede meldt seg på til det som kan bli et svært hyggelig jubileumsarrangement!

Også i år kommer Tormod Granheim opp for å vise film og bilder fra høye Himalaya-topper. Siden i fjor har stofjellskjøreren vært på 8201 meter høye Cho Oyo.

En annen HighCamp-kjenning som nok en gang tar turen til Turtagrø er Fredrik Ericsson. Den svenske storfjellskjøreren skal ha brattkjøringskurs på fjellet og vise bilder høstens tur til Shisha Pangma (8012 meter) i HighCamp-kjelleren på kvelden.

Benjamin Hjort viste i fjor lysbilder fra en padle-ekspedisjon i Kashmir. I år kommer den hyggelige elvepadleren til HighCamp for å holde foredrag og vise bilder fra opptakene til padlefilmen "One World". Han vil fortelle om hvordan padlefilmer blir spilt inn, hva som ligger bak,hvordan man får mulighet til å bli med på filmer og hvordan det er å sitte på toppen av en foss i en time og ventepå kameramenn.. Filmen vil naturligvis vises og Benjamin vil også fortelle litt fra padleeventyr i land langt hjemmefra.

Halvor Dannevig og Stein Falsen Møller fra Bre og Fjell vil arrangere gratis skredkurs på Turtagrø. Halvor vil også vise bilder og fortelle fra en tur til fjellet Chulu West i Nepal. Den 6419 meter høye toppen er en topp man kan klatre uten å bruke alt for mye penger eller tid til planlegging.

I likhet med tidligere blir det premiere på de beste filmene fra Fri Flyts filmkonkurranse og visning av den svenske surfefilmen "What friends gotta do". Filmen vant i fjor Fjellfilmprisen på Fjellfilmfestivalen på Turtagrø.

Ut over dette blir det muligheter for å lære mer om førstehjelp og kitekurs-arrangøren Fluid skal dessuten ha intro-kurs i snowkite på Sognefjellet.

Ellers blir HighCamp stort sett som tidligere. Det betyr god stemning, hyggelige mennesker og toppturer med kjentfolk som veivisere på dagtid og film, foredrag og bra musikk på kveldstid.


HighCamp
nannes #52958 08/05/2005 1:25 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 5
nannes Offline OP
Fersking
OP Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 5

Hvilken dag er topptur-rennet?Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå