Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Lyd i Premiere Pro.
#51147 26/12/2008 2:02 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 94
Lamanga Offline OP
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 94

Jeg får ingen lyd på klippene i Premiere Pro. Har CS3 3.0.0.Jeg har et Sony DCR-SR400 HDD kamera. Klippene er MPEG format.Hva skal jeg velge når jeg oppretter et nytt prosjekt? Tror det er der feilen ligger. Noen som kan hjelpe meg? Eller er det Conforming som er problemet? Forsto ikke det helt.

Jeg får ikke lyd etter at jeg har importert klipp eller etter at jeg har eksportert dem.

Har googla rundt og sett i div forum men finner ikke svar på dette. Har ikke så mye peiling, så skyt meg visst jeg driter meg ut.

God jul og godt nyttår til alle smile


Prosjekt oppsettet?
Lamanga #51148 26/12/2008 11:16 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 12
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 12

Problemet kan ligge i at du har valgt feil standard prosjekt oppsett? Under oppstarten må du velge "DV-PAL" og "widescreen 48kHz" Hvis det er HD? velger du under mappen "HDV" og dobbeltklikker på "1080p30"

Men ser du lydsporet legger seg i "audio 1" sporet til lyden, under der videoklippet ligger?

Hvis det ligger der må du også sjekke om det ikke er huket av på "mute" Det er høytaler ikonet til venstre på "audio 1" linjen din!

God jul!=)


Re: Lyd i Premiere Pro.
Lamanga #51149 26/12/2008 3:52 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 94
Lamanga Offline OP
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 94

Er ikke HD, så jeg har valgt 48/W/16bit audio. Lydfilen kommer ikke opp på tidslinjen frown


hmm...??
Lamanga #51150 26/12/2008 5:27 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 12
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 12

Men når du spiller av filmen i f.eks. mediaplayer, kommer det lyd da?? Hvis ikke, sjekk kamera innstillingene!!=)

Hvis ikke du allerede har gjort det da=)??


Re: Lyd i Premiere Pro.
Lamanga #51151 26/12/2008 6:50 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 94
Lamanga Offline OP
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 94

Selvfølgelig har jeg sjekka det. Funker fjell i VLC smile


feil capture settings
Lamanga #51152 07/01/2009 5:33 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 7
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 7

virker som om du har importert filmen feil fra kameraet ditt, hvis du bruker capture verktøyet til adobe som ligger under fil capture eller noe sånt. I det verktøyet kan man velge å enten bare importere bildet og lyden eller bare bildet, sjekke at du har valgt både bilde og lyd wink


 
 
Re: Lyd i Premiere Pro.
Lamanga #51153 07/01/2009 7:09 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 94
Lamanga Offline OP
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 94

Jeg har ikke kamera som bruker tape. Har HDD kamera. Jeg legger klippene inn på pc'n og importerer dem.



Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå