Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Til Cervinia/ Zermatt fra Geneve eller Milano?
#47966 08/12/2009 11:48 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 1
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 1

Tenkte oss en tur til Cervinia eller Zermatt i februar/ mars. Har lurt på om det er best å dra til Milano eller Geneve? Vet noen hva som er kortest/ best med offentlig transport? Er det noen som har erfaring med å finne bosted, billlig og greit bosted, i Cervinia?Siste spørsmål nå. Vet noen sånn omtrent et heiskort vil koste for ca 4 dager? Ok, håper noen kan svare! Er innmari gira på en tur dit ned smile


Du finner all info på nett
lille my #47967 08/12/2009 12:55 PM
Registrert: Aug 2016
Innlegg: 192
Tørr bak øra
Offline
Tørr bak øra
Registrert: Aug 2016
Innlegg: 192

Google is your friend :cool

Skal du til Cervinia, er det kortest fra Torino og Milano. Til Zermatt er det enklest å ta seg fra Geneve eller Zurich. Du finner all info på nett, egentlig, også heiskortpriser. For overnatting utenom lørdag-lørdag, så kontakt turistkontorene. Rimeligst togreise til Zermatt får du ved å fly til Zurich eller Geneve, og kjøpe Swiss Transfer Ticket hos SBB. Igjen: Google is your friend!


Re: Til Cervinia/ Zermatt fra Geneve eller Milano?
lille my #47968 08/12/2009 2:55 PM
Registrert: Sep 2011
Innlegg: 16
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Sep 2011
Innlegg: 16

Hei,Har god erfaring med å fly til Torino (bra shopping også...) for å dra til bl.a. Cervinia. Enkelt og greit med leiebil til det området. Ah, ser dere skal ta offentlig. Sikkert ikke vanskelig det heller. Men, hvis dere allikevel vurderer leiebil(noe dere bør hvis dere kan): En drøy time med bil fra Cervinia ligger Champuluc, som igjen gir skitilgang til Monte Rosa med bl.a. Alagna noen dalfører bortenfor. (Flere andre steder innen rekkevidde hvis bil også).

Det er fullt mulig å ta med seg en dagstursekk for å bo noen dager i Zermatt på tur fra Cervinia også. Heiskortet fungerer i begge anlegg. Bare husk at dere skal tilbake over passet, i forhold til været. Har labbet over der i tett tåke og dårlig vær da heisene stod. Bakkemannskapet lot seg ikke overtale så lett. Men uansett, mulig.

Tog fra Geneve til Zermatt er veldig greit. Kun ett togbytte mener jeg vi hadde. "Sveits er tog", så sikkert like lett fra Zürich.

Husker ikke om Cervinia har heliskiing, noe Zermatt har. Men Zermatt er nok dyrere enn Cervinia (har ikke bodd der, bare på dagsturer dit fra Champuluc. Har bodd i Zermatt flere ganger).

God tur!Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå