Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Dyrt med splitboard? Brettbare ski!
#185335 04/02/2021 2:01 PM
Registrert: Feb 2021
Innlegg: 1
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: Feb 2021
Innlegg: 1
Vi er en gruppe studenter ved NTNU som i forbindelse med emne IØT4252 Teknologiledelse skal utføre en mulighetsanalyse for et innovativt produkt.

Produktet vi utforsker er et skialternativ til truger, potensielt basert på gjenbruk av ski. Skiene er utelukkende ment for stigning, hvor de vil kunne brettes (2-3 ganger) og festes til sekken for nedturen. På vei opp vil snowboardet være festet til sekken. Med produktet ønsker vi å redusere den økonomiske terskelen for personer som vil bruke/prøve snowboard på topptur, uten å måtte investere i et kostbart splitboard i tillegg til evt. snowboard. Vi ønsker tilbakemeldinger fra både snowboardere og ski-entusiaster, nybegynnere og mer erfarne! Vi setter veldig pris på at du tar deg tid til å svare på denne undersøkelsen som tar i underkant av 2 minutter!

https://forms.gle/TWsy2uMoRzcPtAsB7

Ps. Dette er ikke en kommersiell promotering, men for studieformål.

Re: Dyrt med splitboard? Brettbare ski!
BrettbareSki #185337 05/02/2021 6:10 PM
Registrert: Feb 2016
Innlegg: 443
Likes: 5
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: Feb 2016
Innlegg: 443
Likes: 5
Dette produktet har allerede eksistert i mange år: http://www.mtnapproach.com/index.php

Det går ikke veldig bra med de. Dette fordi det egentlig ikke blir så billig når de i basis må lage miniski med felle og binding at det monner i forhold til å kjøpe et splitboard, samtidig får du truger veldig billig. Ift splitboard er det et åpenbart dårligere produkt da du får mye mer å bære på. Du kan og lage splitboard med ombygningskit til et snowboard du allerede har.

Viss dere skal gjenbruke ski kan dere få ned prisen (dog dere må fortsatt lage bindinger, feller og hengsling + modifikasjonsjobben), men det blir da trolig et langt tyngre og kronglete enn miniskiene til MTN Approach. Samtidig hvorfor ombygge ski når du i stedet kan ombygge snowboardet til splitboard?

Så mulighetene deres er null. Det hadde en liten nisje nåt MTN Approach lanserte da splitboardene og ombygningskitene ikke var så gode så folk ville ha et vanlig snowboard å kjøre på ned, men ikke nå som splitboard er blitt mye bedre og utvalget er større. Enda verre for dere har nok MTN Approach patent på brettbare ski.

Redigert av F33d3r; 05/02/2021 6:11 PM.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå