Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Skifte glass på Dragon Mace goggles
#98895 08/02/2009 6:49 PM
Registrert: Jan 2014
Innlegg: 3
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: Jan 2014
Innlegg: 3

Hey!Jeg har da fått med meg at det er fullt mulig å skifte glasset på Dragon Mace. Men jeg da jeg titta på andre glass på nett, så jeg at de var litt ulike fra de som fulgte med da jeg kjøpte brillene. For det ser jo ut for at det er limt, hvordan skal man få tatt det av og er det mulig å ta de gamle på igjenn senere da?


oppskrift på skifting av glass/linser på Dragon Mace
Pedesjen #98896 08/02/2009 8:42 PM
Registrert: Apr 2016
Innlegg: 107
Tørr bak øra
Offline
Tørr bak øra
Registrert: Apr 2016
Innlegg: 107

Heisann, det er null stress å bytte linser på dine Mace goggles. Enten om du har ødelagt de eller ønsker mer speil, mindre speil, kontrast osv.

Her er metoden jeg synes er enklest. Bruk goggleposen som en hanske i den ene hånda, så blir det mindre fingermerker. Dra topp og bunn av brillen fra hverandre, og linsa vil løsne. Frigjør den fra resten av ramma, og du er klar for å sette på en ny.

Begynne med å sette inn den nye linsa med logoen først, det vil si toppen. Så fortsetter du på ene siden og rundt ned mot nesa. Stopp der og gjør det samme på andre siden. Til slutt fester du rundt nesa og "gnir/masserer" alt skikkelig på plass om det trengs. Husk det er små knagger i ramma som linsa skal passe i.

Lykke til, etter noen forsøk gjør du dette på under minuttet, og det er veldig greit å kunne bytte mellom kontrastglass på de dagene du virkelig trenger goggles og speilglass for å pimpe'n helt ut når godværet tipper fram. De original-linsene som følger med de fleste brillene (IONIZED) er ganske allround forresten.

Mvh AreDragon

PS: Denne metoden gjelder også for ROGUE og DX/DXS.


Thanks
Pedesjen #98897 08/02/2009 9:04 PM
Registrert: Jan 2014
Innlegg: 3
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: Jan 2014
Innlegg: 3

Hjertelig takk! Da skal jeg finne med noen glass som er passende til kveldskjøringa.Har Jet Ionized på nå, funker konge på dager med rikelig lys og ellers!Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå