Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Bake thermoliner - med eller uten såler i?
#58418 18/12/2012 8:39 PM
Registrert: Dec 2012
Innlegg: 2
skybas Offline OP
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: Dec 2012
Innlegg: 2

Jeg skal bake thermolinerene på mine nye Scarpa TX Pro. Skal jeg putte inni sålene i innerstøvelen før jeg tar nedi foten og strammer til spennene? Noen som husker hvor lenge de skal ligge i ovnen, og hvilken temp? Mener jeg har hørt 80 grader i 5 min. (ja, de skal "hjemmebakes" )

På forhånd takk! MVH Stian


Re: Bake thermoliner - med eller uten såler i?
skybas #58419 19/12/2012 7:11 PM
Registrert: Oct 2016
Innlegg: 61
Medlem
Offline
Medlem
Registrert: Oct 2016
Innlegg: 61

Nå har jeg aldri bakt liner før, og har heller ingen kjennskap til Scarpa, men rent intuitivt vil jeg vel tro at du må legge sålen tilbake før du putter foten nedi for å forme. Hele poenget er jo å forme lineren slik at den sitter perfekt til din fot. Dersom du former den uten såle, og deretter putter sålen tilbake når du skal stå på ski, så sitter den jo ikke slik den satt under forming.



Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå