Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Hvor bør vi dra?
#58037 05/09/2012 10:47 PM
Registrert: Sep 2012
Innlegg: 1
Nytt medlem
OP Offline
Nytt medlem
Registrert: Sep 2012
Innlegg: 1

Gutta har ordnet seg fri fra småbarn og fruer og skal på alpetur noen dager månedsskiftet januar/ februar. Ønske: snøsikkert, gode muligheter for å kjøre urørt om snøgudene er på vår side, ikke for ekstremt - gjerne en del skogskjøring, og gjerne et hyggelig sted ( er jo ikke alle alpebyer som er det). tips mottas med takk! ( for den saks skyld gjerne også konkrete tips til overnatting- igjen ikke for fancy, hyggelig og gjerne sentralt til skianlegg.


Re: Hvor bør vi dra?
Kaffelars #58038 06/09/2012 2:55 PM
Registrert: Mar 2012
Innlegg: 46
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Mar 2012
Innlegg: 46

du kan fly til München eller Innsbruck å dra i mellom de forskelige annlegene. du kan for eksempel kjøre fra Innsbruck til Mayrhofen og hvis det ikke er noe for deg kan du kjøre videre til feks Salzburg eller Kitzbühel.Da får du mer variasjon og du kan være der du selv vil, men man må leie en bil som gir ekstra kostnader.Det går også an å finne en plass på internett og være der hele tiden, men da er d ikke sikkert at du liker deg dær. Har desverre ikke noen hoteller å anbefale.


Re: Hvor bør vi dra?
Kaffelars #58039 06/09/2012 4:27 PM
Registrert: Nov 2016
Innlegg: 405
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: Nov 2016
Innlegg: 405

Jeg og en kamerat hadde i påsken i år et meget vellykket 10 dagers opphold i Innsbruck.Vi Norwegian til Munchen og tog derfra til Innsbruck.. Meget greit med togforbindelsen mot flyavganger osv.

I Innsbruck er det gåavstand til mange forskjellige hotell og kort gåavstand til forskjellige skibusser til skianleggene rundt.. De fleste skibussene var gratis og de som kostet noe var det rimelig pris på.

Det finnes hoteller ved Kühtai skianlegg 2000-2580 moh men regn med en transferovernatting ved å bo her hvis ikke flyet går seint på ettermiddag/kveld.

De fleste hoteller i Innsbruck nær togstasjonen er av bra standard. Vi bodde på Hilton.. litt dyrere, men bra standard, minus var litt dyr frokost og internett, noe som var gratis på noen andre nabohotell.

Er det meldt dårlig vær eller for kaldt på et skianlegg, sjekk naboskianleggene via yr.no som fungerer helt utmerket...

Det finnes også hoteller ved Stubaier Gletscher, men Stubaier kan være lunefulle værforhold på. Ikke noe skog.

Kühtai er snøsikkert sammen med Stubaier Gletscher..

Litt skog i Axamer Lizum og Nordpark Seegrube, shlick2000, Patscherkofel, Glungezer og Nordpark Seegrube.

bra skianlegg som er verd å besøke nær Innsbruck er: Stubaier Gletscher, Axamer Lizum, Kühtai og til slutt Nordpark Seegrube hvis du vil ha litt bratt kjøring.

Budsjettet vårt kom på 15000,- per person med 10 overnattinger alt inkludert som tog, buss, fly, hotell, mat, ut på byen flere kvelder, heiskort.

drikke på hotel kostet 12,3 eur vodka redbulldrikke på utested -- 8,6 ---------------------drikke på pizzeria/spisested 3-4 eur --------

Øl kostet som sagt bare en brøkdel av disse prisene igjen.

Innsbruck har noen coole utesteder, men ikke så veldig mange som ligger utenfor sentrum.Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå