Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Skimuligheter i Slovakia?
#45920 08/01/2008 10:31 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 54
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 54

Drar muligens til Bratislava til helgen (skal være der mandag). Bedre å få noen dager på ski enn cafeliv. Litt langt til alpene, ser at det er noen steder i Slovakia på skiinfo. Noen som har vært der? Det har snødd 80 cm sist uke, så hvis fjellet er bra kan det være OK. Fint hvis noen som kjenner områdene kan gi tips.


Tatrafjellene
Underdog #45921 08/01/2008 11:36 PM
Registrert: Apr 2016
Innlegg: 213
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: Apr 2016
Innlegg: 213

Hei. Har selv vært i Tatranska Lominca (jeg tror det stavdes slik). Det anlegget ligger i HIGH TATRAS og har en gondol, og vertfall en stolheis.

(også en gondol til en observasjonstasjon som man ikke får lov til å ta med skiene til. Tror det var Shane McConkey som fikk lov en gang i en eller annen film, PUSH??)

Her er toppheisen (stolheis) eneste bra alternativ. Men det er veldig kult også da.. Bratte offpistmuligheter, men blir nok fort oppkjørt.

Vi var heldige som traff noen lokale (skipatruljen) som tok oss med på en ufattelig bra tur på baksiden av anlegget. Først en liten face som endte i en renne.. masse pudder. Man ender opp i skog der man følger en oppkjørt løype som leder til en lite hytte (MIDT I SKOGEN). Hytta har servering og en kul atmosfære. God slovakisk schnapps.

Kan anfebafale dette anlegget.. Ikke så mange dager, vi var der 3. Det var nok. Forresten, jeg tror Skalnate pleso var navnet på selve anlegget.

Ellers, sa de vi traff at LOW TATRAS var vel så bra, om ikke bedre for skikjøring. Jeg vet ikke så mye om det..

God tur..Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå