Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Alene for første gang.
#45909 17/01/2008 11:27 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 11
Fersking
OP Offline
Fersking
Registrert: May 2011
Innlegg: 11

Har nå funnet ut at det blir tur på meg i slutten av uke 12(påskeuka) og uke 13. Ettersom alle kompisa har begynt å jobbe igjen og jeg har bestemt meg for at jeg skal til alpene det året her blir dette siste mulighet. Men et problem, jeg er alene og har aldri vært i alpene før. trenger svar på et par spørsmål. er det noen som har en bra tur. hvor er det mye snø på denne tiden av året. hvor kan man bo? hva trenger jeg å ha med meg? Takker og bukker for alle svar..


Re: Alene for første gang.
SindreØ #45910 17/01/2008 2:31 PM
Registrert: Mar 2012
Innlegg: 48
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Mar 2012
Innlegg: 48

Jeg hadde min første tur nå nettopp.Mine erfaringer er igrunn: PPP! De 3 tingene du virkelig trenger å passe på! Pass, penger og pikken din. Kan være greit å ha med deg noe slags lås til å lukke igjen viktige lommer på sekk etc.

Blir du nødt til å sove over for å vente på buss etc. så sov ALDRI på buss stasjoner og tog stasjoner. Da er det bedre å gå en halvtime unna og finne deg et godt skjult sted å sove. Bedre å bli svett og sliten av å dra rundt på skiene og bagasjen, enn at noen raner deg ila. natta eller at du havner i kjipe situasjoner. Og putt penger og pass i sokken når du skal sove. Da merker du om noen prøver å ta det. Har du ikke med deg sove pose, så ta i det minste med deg et ullpledd. Er kaldt å sove ute, og all søvn er søvn.

Og skal du til Frankrike spesiellt så trenger du litt basic språk kunnskap. Sånne ting som å kunne greie lese tog/buss tabeller er viktig! Du bør også kunne greie forklare reiseruten din litt enkelt på språket.

Jeg dro igrunn veldig kjapt, uten å ha tid til å finne ut noe om rutetider, destinasjon etc.Det eneste jeg visste helt sikkert var at jeg skulle til La Grave, når flyet mitt dro hjem og at jeg skulle stå på ski. Jeg fikk en veldig positiv opplevelse, alt gikk på skinner og møtte ingen større problemer under veis!

Så mitt råd er igrunn bare: Gjør det!Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå