Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
ski i sør amerika
#44015 20/10/2003 12:00 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

vi er noen jenter som planlegger tur til chile til sommeren for å stå på ski....Vet minimalt om det så om noen vet om linker, eller andre forslag og tips hadde det vært supert!! Vi ønsker selvsagt at det skal bli billigst mulig!


Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Er igrunn et misbrukt ord... ender alltid med,, må ha ditt må ha datt.Stalltips viss dere skal gjøre det veldig billig, + mobilitet,,, lei en kassebil, isolere den med brukte tepper (sikkert å få kjøpe for sånn 7øre) spis boksemat smile

Go tur flickor wink


Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

jeg vimset rundt i chile og argentina i juli og august. det gaar busser over alt, og de er riktig saa konfi. mitt raad er aa reise ned uten noe maal og reise dit det for tiden er best. Det er veldig ustabilt. I fjor maatte de grave ut heisene mange steder, mens i aar var det forferdelig lite sno. Las Lenas er det mest sinnsyke stedet, men ogsaa det dyreste i tillegg til Portillo i Chile. Selv om alt er billig, spesielt i Argentina, er ski en rikmanssport som gjor at et heiskort koster rundt 150 kroner selv i snitt. Man finner hosteller over alt saa bokostnadene kan holdes lave (30 - 80 kr. pr.natt) utenom Las Lenas og Portillo hvor det er mye dyrere. Steder jeg vil anbefale er Termas de Chillan i Chile og Los Penitentes i Argentina. Hvis det er bakker dere har lyst aa kjore i er Cerro Catedral i Bariloche i Argentina det storste skistedet, men det er heller flatt der og ikke spesielt ekstremt hvis det er det dere soker. Parker og spretthopp og saant finnes nesten ikke. "Parken" i Las Lenas inneholder to hopp, og en aldri saa liten park i San Martin Los Andes i Argentina, men det er saa raeva at det nytter egentlig ikke.

husk at localsene er skikkelig sugene paa ski, saa de ploger nedover bakkene, saa man faar beholde at av offpist for seg selv og noen likesinnede canadensere.

det er kun i Las Lenas og Portillo man kan faa heliskiing, men det er masse muligheter for toppturer hvis man foler for det. Aconcagua i Argentina (6959 meter) er en fin dagstur.

savner allerede lomo og rodvin.Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå