Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Snowboardbindinger
#42585 06/11/2003 12:00 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Hva er det som skiller en bra binding fra en middels? Er det kun kvalitet som varierer, eller er det også forhold som påvirker kjøringen?


Bindinger og pris!
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Dyre bindinger er ofte laget i et stivere, lettere og dyrere materiale, noe som gir bedre respons. De har også ofte flere justeringsmuligheter for å optimalisere passformen til støvlene. I tillegg er stoppene av bedre kvalitet og optimalisert for å være komfortable og spre trykket slik at det ikke blir ubehagelige trykkpunkter.

Det viktigste når du velger bindingene er at de passer til skoene dine. Test dette før du kjøper. Ta skoene på foten, spenn på bindingen, se at størrelsene passer og kjenn etter at det føles tight og fint.

Nå det gjelder stivhet på bindingene er det en preferansesak. Har du god teknikk og liker å kjøre aggresivt samt at du kjører mye på hardt underlag er stive (og dyrere) bindinger bra. Har du en mer avslappet stil, liker å ha bevegelses frihet og driver med småtriks samt at det ikke er viktig å kjøre veldig fort er mykere bindinger bra.Generelt er dyrere bindinger bedre enn de billigste, men når du kommer litt opp i pris er det meste bra og det som bør bestemme er hvor bra støvelen passer i bindingen og hvilken stivhet du ønsker. Liker du myke bindinger slipper du unna med de billigere av de dyre!Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå