Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Penger og ski
#35393 05/02/2004 12:00 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Ja, det hører sammen det. Adresseavisen (i Tr.heim) har i dag (05. feb. 2004) en reportasje fra Åre. Anledningen er de store utbygningsplanene der. De slår virkelig på stortromma, de fikk jo ikke OL må vite, og nå skal de med det kommende Alpin-VM vise hva de kan. Vi snakker om milliardbeløp.

En representant fra Skistar er intervjuet og sier følgende (sånn cirka):

De som har råd til å dra på alpinferie har dårlig tid. Derfor må ting være enkelt og behagelig når de først kommer på ferie.

Det virker med andre ord som Skistar vil at det og leke seg en i alpinbakke skal være for de med mye penger.Prisene på heiskort vil altså gå betydelig opp de kommende årene.

Med den nye 8 seter"n i Hemsedal på plass tror jeg dagskortet der neste år passerer 350 kr.


"earn your fuckings turns"
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

er du ute etter virkelig fjellkjøring må du gå alikevel. Tenk litt på det, men har du noen gang fått inn runs med mange høydemeter fra heis i Norge? hmm... To steder Stranda og Narvik, men vil du ha fete forhold må du nok gå. Ikke la det plage deg sånn at noen er griske, de overlever ikke lenge hvis de er for dyre. Noen rike må jo dra på skiferie og. Without the punters, there is no show. Og den greia med hemsedal, det er oppskrytt. Vil nok alikevel dra innom en folksom dag få på en luring og se på kaoset ved påstigningen til en 8 seter. Hadde de hatt litt fornuft hadde de kjøpt, eggheiser med plass til 12-16 personer, når de først var på bygger"nFri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå