Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Turmuligheter i Bregensområdet
#23856 26/09/2004 12:00 AM
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Hei og hopp!Etter ett år i Alta på Øytun Fhs off-piste linjen (anbefales!!) og ett år i Molde, er jeg kommet tilbake til Bergen, men savner SÅRT noen kule og utfordrende fjell å boltre meg på. Derfor lurte jeg på om det er noen som har noe å anbefale???

Lisbeth


mulighetene er mange
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

finnes ganske mange muligheter i "bergensomraadet", gullfjellet er og forblir en klassiker, kanskje best paa sensesongen naar snoen har satt seg og man virkelig kan kjoere bratt, glomregjelet er virkelig verdt slitet opp + finnes mange sider, renner etc aa velge mellom, greit aa vaere med noen lokalkjente de foerste gangene. start gjerne ved parkeringsplassen v osevann, spoer noen av de som er der pleier ikke aa vaere noe problem.

omraadene rundt fuglafjell byrkjefjell paa skogen har ogsaa en god del bra kjoering, mange muligheter paa skogen.

er ogsaa en fin renne paa osteroey.

vil du kjoere lenger saa er myrkdalen en utmerket snoe hoel, enten v. aa ta trekket opp aa gaa videre i det omraadet eller benytte seg av fjellene paa den andre siden.

voss trenger ikke aa si noe mer, (dersom vinteren er bra)

eikedalen har mye bra kjoering dersom man beveger seg litt.

finnes mange muligheter, finnes mange fler enn de som jeg har nevnt her. bor for tiden i utlandet saa kjoerer hjemme kun i desember januar, og rundt paasketider, i aar gaar turen til sestriere i italia foerste uken i paasken.

er sikkert flere bergensere som er her inne paa forumet, men burde ikke vaere saa vanskelig aa faa kontakt med noen som kjoerer i omr og faa seg en "guidet tur" haaper dette var til hjelp


Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551
More than words
OP Offline
More than words
Registrert: May 2011
Innlegg: 38,551

Må si meg enig med eirik at gullfjellet har et rikholdig utvalg av muligheter. har bodd i arna hele livet og oppdaget denne perlen for ca. fire år siden. Det dumme i gullfjellet er at mangen av linjene blir begrenset på grunn av at snøen ikke ligger helt ned til roten av fjellet. Fra svartavatn og oppover er det rimelig snøsikkert ut på vinteren så her er det mangen muligheter. jeg vil anbefale deg å kjøpe en bok som heter turløyper i gullfjellet. her finner du detaljerte kart over forskjellige ruter og stier. du finner den helt sikkert på bergen turlag.Mvh. pålFri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå