Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Turmat
#18196 19/01/2009 9:34 PM
Registrert: May 2014
Innlegg: 9
Fersking
OP Offline
Fersking
Registrert: May 2014
Innlegg: 9

Skal snart ut på flere dagers skitur, og holder på å planlegge middagen. Noen forslag? Er lei av toromat.. smile

På forhånd takk!


Inne eller ute?
Liselotte K #18197 20/01/2009 1:41 PM
Registrert: Oct 2011
Innlegg: 5
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Oct 2011
Innlegg: 5

Det spørst jo litt om det er inne på ei velutstyrt hytte eller i telt du skal kokkelera.

Og - taklar du nokre ekstra kilo i sekken. Då er det jo berre å slå opp i kokeboka.


Inne
Liselotte K #18198 20/01/2009 1:44 PM
Registrert: May 2014
Innlegg: 9
Fersking
OP Offline
Fersking
Registrert: May 2014
Innlegg: 9

Skal være innendørs, men ønsker å ha lettest mulig sekk.


Re: Turmat
Liselotte K #18199 20/01/2009 1:54 PM
Registrert: Apr 2011
Innlegg: 44
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Apr 2011
Innlegg: 44

hvis det er isbor på hytten så ta med en liten isfiskestang og maggot og middagen er forhåpentligvis sikret...Ellers får du kanskje noen tips her http://www.friluftsliv.no/turmat

God tur!


Real turmat
Liselotte K #18200 24/02/2009 7:15 PM
Registrert: Oct 2012
Innlegg: 77
Medlem
Offline
Medlem
Registrert: Oct 2012
Innlegg: 77

Lett og god mat!Har hatt det med på jakt, og spiste det nesten hver dag høsten 2007 når jeg jobbet i høyfjellet.http://www.drytech.no/realturmat/produkter/middag/Mine favoritter er:SteinbitgryteViltgrytePasta BolognesePasta Provence

Selges f.eks. på http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=DRY1

http://www.xxl.no/templates/ProductCategory.aspx?id=58377&category=0349&level=3


Re: Turmat
Liselotte K #18201 24/02/2009 7:35 PM
Registrert: May 2015
Innlegg: 276
Entusiast
Offline
Entusiast
Registrert: May 2015
Innlegg: 276

Real er digg ja, men det å kunne skaffe litt mat som i fisk selv er jo bare knall! Ingenting slår stekt røye / ørret etter en dag på tur laugh


 
 
Re: Turmat
Liselotte K #18202 24/02/2009 11:41 PM
Registrert: Dec 2014
Innlegg: 82
Medlem
Offline
Medlem
Registrert: Dec 2014
Innlegg: 82

Tips til tørrmaten (altså ikke middagene) hvis du fort blir lei av tørt brød: Bak "krydderbrød" (oppskrift er her). Å lage det er latterlig enkelt, det krever ca 10min arbeid og ca 1 times steking, ingen heving!

Brødet er best egna med brunost men kan også spises uten pålegg.

Grunnene til at dette er bra turmat:- det inneholder veldig mye energi!- det holder seg fuktig (blir ikke tørt) og godt i mange dager, og spiselig i et par uker!



Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå