Forrige tråd
Neste tråd
Print tråd
Stive støvler for dameføtter
#119351 20/01/2008 8:06 PM
Registrert: May 2011
Innlegg: 56
Medlem
OP Offline
Medlem
Registrert: May 2011
Innlegg: 56

Hei. Dama ser etter nye alpinstøvler, og ønsker seg en stiv og presis støvel, men det skal selvsagt være komfortabelt. Surefoot er vurdert, men det er jo grisedyrt.

Er det noen jenter her som har god erfaring med noen støvler? Dama er høy og sterk, veier ca 65 kilo. Foten er vel det man kaller normal i bredde, med ganske lav vrist. Det er ikke noe absolutt at det er en jentestøvel, det viktige er at det er en støvel man kan ha glede av i mange år, både i og utenfor bakken.

Ønsker alle slags tips, men utdyp litt, jeg trenger ikke "Lange er best asse" og ikke noe mer:-)


tja...
kjetil_b #119352 20/01/2008 8:33 PM
Registrert: Nov 2013
Innlegg: 34
Fersking
Offline
Fersking
Registrert: Nov 2013
Innlegg: 34

det er jo ett spørsmål som i utgangspunktet er umulig å svare på, da en støvel må prøves på foten for om den passer. Så bare ta en tur innom en sjappe så prøv dere frem....hus at man SKAL fylle ut hele støvelen og hun skal butte helt ut i front. Er utrolig mange som tenker at komfort i en støvel betyr 2 str ekstra. det er å be om trøbbel i form av skader og man mister veldig feelingen på skia.

Men du kan som en pekepinn se for deg de forskjellige merkene slik

Lange.. er veldig smaleDolomite...litt smale, men forholdsvis høy over lestenTecnica..sånn midt på treet med tanke på bredde og lest. Dette er støvlen som passer meg best.Atomic ....brede støvler

Men som sagt, det finnes ingen fasit på hva som er bra eller dårlig støvel....alle de store merkene lager gode støvler, men er alfa/omega å finne den rette. så bruk god tid på dette, støvelen er det desidert viktigste utstyret. Så når dere skal kjøpe, stram godt til og ha den gjerne på i enhalvtime inne i butikken. da vil man merke hvordan den er på foten!!Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå