Det er forskjell på innerstøvler. "Cooking with Big Tim" forholder seg til Intuitions innerstøvler, som finnes i blant andre (men i hovedsak) i Full Tilt, Dalbello ID og Scarpa. Finnes nok fler.

Det er overhodet ingen god idé å sette støvlene på bunn av ovnen. 100-110 grader, innerstøvelen midt i ovnen, ca 7-9 minutter (gå etter lukta). Bruk forvarme, over-/undervarme og vent 5 minutter etter at termostaten har stilt seg inn på angitt temperatur før du hiver inn støvelen. Visuelt sett vil støvelen se ut som en diger, oppest hette - da er den varmet lenge nok. Ser den fortsatt ut som en innerstøvel har du ikke varmet lenge nok. Ellers; stram hardt der du har det trangt nå, padd som en jævel om du har noen presspunkter, ha slakere spenner der du vil ha støvelen tightere. Det er ikke så mye verre enn som så.

Støvelen skal bli kald på foten før du tar den av. Følg ellers de andre rådene (men skipp de som sier at du skal sette støvelen på bunnen av ovnen).

Turbotom: Det har ingen hensikt å bruke støvelen før oppvarming, da det lille foten gjør mot innerstøvelen går ut igjen uansett når du varmer opp. Prøv en ny forming, om du er usikker gjør du det hos de proffe.