Midt i alt frityrfettet finnes det faktisk noen som får det til. Oppfordrer alle skianlegg i Norge å se til Myrkdalen. Ja, de har slapp burger og dårlig pommes frites, men man kan få servert betasuppe og ordentlig "hjemmelaget" pølse. Og i varmestuen ved kari traa-trekket finnes det hjemmelaget skillingsbolle og annet snadder. Det skal ikke så mye til for å servere god, sunn, varm og næringsrik mat som ikke koster like mye som heiskortet.

Jeg forstår at varmestuer i mindre trekk aldri vet hvor mange spisende gjester de får i løpet av en helg, og dermed tyr til nedfrosset mat som kan varmes i frityren. Men det kan da ikke koste så mye mer å fryse ned hjemmelaget suppe, lapskaus, gryteretter etc? i verste fall enner man opp med å sysselsette enda en person i bygda...

Normalt tar jeg alltid med meg matpakke, av samme grunn som olehoi, men i Myrkdalen bruker jeg gjerne penger i varmestuen fordi det finnes et bra alternativ til junk.