Sitat Simen Berg:En vesentlig egenskap ved NTN er nettopp at du skal kunne velge motstanden selv. Det er også der systemet så lang har kommet til kort, ettersom Crispi er for stiv i sålen (men fin i skaftet). Samtidig er Scarpa for myk i skaftet (men fin i sålen).
Dette bekrefter det jeg har hørt og lest fra flere at crispi skoa er vesentlig stivere. Hvor mange dager har du på dine crispi sko simen?
Jeg "kokte" mine crispi (som bekrevet lenger opp i tråden) etter dag 3, og fra dag fire har det bare vært opptur. Skoene blir stadig mykere, nå etter ti dager er de der jeg vil ha dem. Og fokuset kan gå fra å tenke på å bøye bakre fot til kjøringa.
Har foreløpig bare en pudderdag og det funka uten helt supert, men det er i bakke det er en virkelig aha-opplevelse. Å kunne legge lange stabile skjær med begge skia i telemarksving i hard bakke er veldig kult. Bare å trøkke til, det slipper ikke.
Mine data: 178/80kg grønne fjører på fem, crispi med 28,5 shell-size