....MEN... Med dagens "super-fats" la oss si, midje over 110..? kanskje 115.. så finnes det utrolig mye forskjellige ski, og en ski med midje på 115 kan absolutt takle forskjellige forhold som pudder, vindpakket, bakke osv som en ski med la oss si 95 mm på midten takler.. For noen handler det om å ha det rette utstyret for skikjøringen sin, og for noen handler det om å ha det rette utstyret for den skikjøringen man tror man bedriver med. Og for noen handler det om at skisponsoren sin IKKE LAGER SKI SOM ER BREIERE EN 104 mm på midten.. eller hva mr ???? ( du veit hvem du er, for vi har begge kjørt for samme merke)... Hvis en ski med 115 mm på midten gjør at en som ikke er super dyktig på ski får en mye bedre allround ski opplevelse ett år, ja så la denne personen få kjøre på disse skiene da? Når man allikevel aldri skal kjøre i Haines, men kjøre pudderen i Hemsedal og være fornøyd med det, så la denne skikjøreren få kjøre disse skiene med god samvittighet, og antagligvis få en killer-sesong ut av det, uten at visse "world-stars" skal få kommentere det og mene at denne skikjøreren er uten ferdigheter... Mitt poeng er at min erfaring med såkalte breiski er udelt positive, med 10-15 cm pudder får du virkelig flyt følelsen, og hva er galt med det? Vi er alle ute etter den perfekte pudder dag, hvor man virkelig surfer på snøen, med 120 mm under foten får man opplevelsen av denne dagne litt oftere en de med 95 under foten..